O baschetbalistă americană a căzut de la etajul patru al unui bloc din Alexandria

Data publicării:
28104 2028104 20chelsea 20ann 20lyons-48702

Transportată imediat la Spitalul de Urgență, Chelsea Ann Lyons, în vârstă de numai 23 de ani, a fost diagnosticată doar cu un picior rupt, iar după aplicarea unui ghips acesta a solicitat să nu fie internată. Potrivit polițiștilor care au demarat cercetările, se pare că tânăra ar fi fost în stare de ebrietate. “Până în prezent a fost înlăturată posibilitatea producerii unei fapte cu violenţă şi urmează să stabilim dacă este un accident sau o tentativă de suicid”, au declarat autoritățile.

Chelsea Ann Lyons, care de un sezon este extremă la echipa Baschet Club Teleorman, locuieşte într-un apartament din Alexandria cu o altă colegă de echipă, Shanita Tava Arnold. Primele date şi mărturii de la faţa locului arată că în timp ce Shanita Tava Arnold se afla într-o altă cameră, Chelsea a deschis fereastra, căzând de la etaj.

„Am înţeles că a fost o petrecere la care ea şi colega sa de cameră au participat noaptea trecută, alături de două prietene românce, într-un club. Eu am întrebat-o când am adus-o de la spital ce s-a întâmplat şi de ce a făcut acest gest şi mi-a răspuns că de fericire. Ea nu a avut probleme deosebite de comportament de când evoluează la noi”, a declarat preşedintele clubului sportiv din Alexandria, Călin Voicu.

Echipa din Alexandria evoluează în Liga Naţională de baschet feminin, unde ocupă locul al şaselea în prezent, iar baschetbalista a venit la formaţie împreună cu alte două sportive din SUA. Sâmbătă, echipa Baschet Club Teleorman, care la mijlocul săptămânii a obţinut în deplasare două victorii, la Oradea şi Timişoara, nu a fost programată în etapa campionatului naţional.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri