Simona Halep, după înfrângerea de la Stuttgart: „Mă bucur că am rezistat 3 ore. Am jucat bine”

Data publicării:
405638 405638 simona halep-1

După unul dintre cele mai bune meciuri de tenis ale anului, Simona Halep a declarat în exclusivitate pentru Digi Sport că este mulțumită de nivelul pe care l-a arătat în primele dispute pe zgură, chiar dacă a pierdut al doilea duel de 3 seturi, în 2015, după cel cu Serena Williams, din penultimul act de la Miami.

A fost un meci foarte bun pentru începutul sezonului pe zgură. Mă așteptam să joace foarte bine, dar azi a jucat incredibil. A scos tot și a fost solidă și mai puternică decât mine. Am simțit oboseala pe finalul meciului și am greșit niște mingi ușoare. Mă bucur că am putut să joc așa și că am rezistat trei ore pe teren”, a spus sportiva.

Am avut multe șanse să iau conducerea meciului, dar ea a jucat bine în momentele importante. O să discut și cu antrenorul și voi vedea ce nu a fost bine. Sunt sigură că pot progresa mai mult la ce nu am făcut bine azi. Nu îmi place să renunț. Am făcut o dată asta în acest an, în Australia, și am promis că nu o voi mai face. Nu lucrez cu niciun psiholog sau ceva de genul acesta. Am încredere în mine, în forța mea și, de la meci la meci, progresez mental și mă simt puternică pe ce pot să fac”, a adăugat Simona Halep.

Sportiva care începând de luni va reveni pe locul 2 WTA a câștigat 59% dintre punctele jucate cu primul serviciu, la care a avut un procentaj de 66%.

Serviciul meu este o lovitură ok. Lucrez la el în fiecare zi, pentru a îmi da încredere. Am momente în care nu îmi merge bine serviciul, dar am încredere că în viitor îl voi face mai solid”, a adăugat Simona Halep.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri