Sari la conținut

Simona Halep s-a calificat în optimile turneului de la Cincinnati

Foto: wsopen.com

A fost a treia întâlnire directă între Halep şi Mladenovic. Franțuzoaica s-a impus de două ori, la Paris, în 2014, şi la Birmingham, în acest an. În turul următor Simona Halep va juca împotriva învingătoarei din partida dintre Andrea Petkovic-Camila Giorgi.

Turneul de la Ohio are o miză specială pentru Halep: aceasta poate reveni pe locul 2 mondial, chiar înaintea stabilirii capilor de serie pentru ultimul turneu de Grand Slam al anului, de la US Open. Pentru asta, trebuie să joace finala de la Cincinnati, după ce Maria Sharapova s-a retras.

Tot astăzi joacă și Irina Begu, împotriva Annei Karolina Schmiedlova (Slovacia), jucătoare venită din calificări şi poziţia 41 în clasamentul mondial. Partida dintre cele două este programată să înceapă în jurul orei 21:45.

În noaptea de miercuri spre joi, pe tabloul de dublu masculin de la Cincinnati, va evolua şi perechea Horia Tecău/Jean-Julien Rojer (România/Olanda), cap de serie numărul 3, care va întâlni cuplul Alexander Peya/Bruno Soares (Austria/Brazilia). Meciul va fi ultimul de pe Arena Grandstand şi va începe în jurul orei 04:00.