Steaua - Vardar Skopje în turul II preliminar din Liga Campionilor. Steliștii sunt încrezători de calificare

Data publicării:
steaua chelsea tur arena nationala 2

Actualizare: În urma tragerii la sorți, Steaua va evolua în turul II preliminar al Ligii Campionilor cu echipa macedoneană Vardar Skopje.

Steliştii, convinşi că o vor elimina pe Vardar Skopje

Steaua poate afla mai multe informaţii despre Vardar Skopje de la Daniel Georgievski. Fundaşul macedonean este coleg la echipa naţională cu mai mulţi jucători ai viitoarei adversare a roş-albaştrilor din preliminariile UEFA Champions League. Fundaşul Stelei este convins că echipa sa nu va avea nicio problemă în privinţa calificării.

„Steaua este favorită clar. Am căzut însă cu cel mai greu adversar posibil în acest tur. Nu am emoții, sigur ne calificăm, dar nu va fi foarte ușor. Am câțiva prieteni la Vardar, o să vorbesc cu ei și o să le spun că îmi pare rău, dar vom câștiga. Nu e un dezavantaj că jucăm primul meci acasă, sunt sigur că noi vom merge mai departe”, a spus Daniel Georgievski, jucătorul Stelei.

Chiar dacă Vardar era printre cei mai grei adversari pe care Steaua putea să-i întâlnească, Nikolic se bucură că va juca împotriva campioanei Macedoniei.

„Mă bucur că am evitat Sutjeska, echipa din ţara mea natală. Acum sper la un răspuns pozitiv de la UEFA ca să putem continua călătoria noastră în Liga Campionilor”, a adăugat Stefan Nikolic.

Vardar Skopje a mai jucat de două ori împotriva echipelor româneşti. În sezonul 1985-1986 a eliminat-o pe Dinamo, iar în urmă cu opt ani a cedat în faţa Rapidului.

Chiar dacă Steaua nu va scăpa de sancţiunea Comisiei de Control şi Disciplină a UEFA, după ce forul european a deschis o procedură împotriva campioanei Românei, în urma condamnării patronului Gigi Becali în Dosarul Valiza, iar verdictul urmează a fi dat tot astăzi, campioana României nu va fi exclusă din competiţiile europene până nu-şi epuizează toate căile de atac şi recurs ale deciziei.

Primul meci european al sezonului pentru steliști este programat pe 16-17 iulie, iar returul pe 23-24 iulie. Între aceste două meciuri, trupa din Ghencea va bifa și primul meci din viitorul sezon al Ligii I, care va începe la 20 iulie. Până atunci, Steaua va mai juca și Supercupa României, programată la 10 iulie.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri