Tricolorii joacă şi pentru bani. Mircea Sandu le-a promis jumătate din bonusul primit de la FIFA

Data publicării:
169626 169626 Alex maxim cirpian marica gicu grozav prime de calificare

După 1-3 în tur, la Pireu, tricolorii au nevoie de o victorie cu 2-0 sau la diferenţă de trei goluri, pentru a-şi asigura biletele pentru Brazilia. Starea din sânul lotului este una bună, după cum a afirmat ieri, la conferinţa de presă oficială, Victor Piţurcă.

Arena Naţională va fi plină la ora meciului, toate biletele pentru returul cu Grecia fiind epuizate în doar doar zile. Nu mai puţin de 50.000 de oameni îi vor încuraja pe tricolori în această seară. Pe lângă dorinţa arzătoare de a prinde pe ultima sută de metri biletele pentru Cupa Mondială, pe lângă susţinerea frenetică de care vor avea parte din partea suporterilor, elevii lui Victor Piţurcă mai au o motivaţie în plus: prima de calificare la turneul final.

Mircea Sandu le-a promis jucătorilor jumătate din prima pe care FRF ar urma să o încaseze de la FIFA. În cazul unei calificări, forul mondial ar vira nu mai puţin de 9,6 milioane de euro în conturile Federaţiei. Astfel, 4,8 milioane de euro vor rămâne în vistieria FRF, în timp ce restul sumei va intra în buzunarele jucătorilor şi ale lui Piţurcă. Mai exact, pentru calificarea la Cupa Mondială fiecare fotbalist din lot îşi va suplini veniturile cu 200.000 de euro.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri