Victorie adusă de fundaşi

Data publicării:
sport 20fcbh-52261

FC Bihor a câştigat cu 2-1 amicalul disputat miercuri după-amiază pe stadionul Iuliu Bodola, în compania formaţiei FC Botoşani. Noile achiziţii au fost cele care au adus victoria roş-albaştrilor. Mihalache a deschis scorul în minutul 5, însă oaspeţii au revenit în joc pe finalul primei reprize atunci când Boghian a marcat în minutul 38 pentru 1-1. Golul victoriei a fost semnat de Florin Lazăr, în minutul 63 care şi-a făcut astfel un frumos come-back la Oradea.

„Este foarte bine că am câştigat. E clar că am câştigat multe lucruri bune, dar este evident că avem şi unele lacune pe care sperăm să le eliminăm până începe campionatul. Eu în general sunt mulţumit de băieţi", a declarat Marian Pană.

În ciuda victoriei, Pană nu a fost pe deplin mulţumit de evoluţia echipei.

„Trebuie să dăm echilibru echipei, să eliminăm greşelile şi să profităm la maximum de ocaziile pe care ni le creăm pentru că altfel ne va fi foarte greu", a mai spus Pană.

FC Bihor va susţine ultimul meci de verificare din actuala campanie de pregătiri, sâmbătă, de la ora 12, pe stadionul Iuliu Bodola. Adversara roş-albaştrilor va fi FC Hunedoara.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri