VIDEO. Echipa lui Cosmin Contra a reușit să facă egal la Barcelona acasă

Data publicării:
cosmin contra - digisport

Leo Messi a deschis scorul pentru echipa lui Tata Martino, la o centrare a lui Dani Alves. Echipa lui Cosmin Contra a reuşit apoi să restabilească egalitatea, prin Angel Lafita. Totuşi, golul a fost unul controversat - arbitrul Jose Teixeira l-a validat, deşi asistentul ridicase fanionul pentru a semnaliza un henţ al atacantului de la Getafe.

Barca a trecut din nou în avantaj în repriza secundă, după golul reuşit de chilianul Alexis Sanchez. Getafe a dat lovitura în prelungirile partidei. Acelaşi Lafita a înscris cu o lovitură de cap, la o centrare de pe partea stângă a lui Jaime Gavilan.

După acest punct important, Getafe speră în continuare la salvarea de la retrogradare, dar şansele Barcelonei la titlu au devenit doar teoretice.

Cu trei etape înainte de final, echipa antrenorului român se afla la două puncte deasupra locurilor retrogradabile din Primera Division. Sevilla şi Rayo Vallecano sunt următorii adversari ai echipei de la periferia Madridului în ultimele două runde, iar Contra este convins că orice punct obţinut poate fi decisiv în lupta pentru salvare.

„Trebuie să muncim, trebuie să prindem o zi foarte bună, să fructificăm cât mai multe dintre ocaziile pe care ni le vom crea. Trebuie ca şi Barca să aibă o zi slabă, iar noi să avem mult noroc. Totdeauna, ca să câştigi pe terenul Barcelonei, trebuie să ai şi noroc”, a declarat Cosmin Contra înainte de meciul de pe Camp Nou.

După meci, tehnicianul român a explicat în direct la Digi Sport Special cum a decurs meciul contra echipei la care evoluează Lionel Messi și care sunt speranțele sale pentru perioada imediat următoare.  

Suporterii Barcelonei au adus un omagiu emoţionant omului care a adus ultimul titlu de campioană pentru echipa catalană - Tito Vilanova. Gesturile de afecţiune ale fanilor au venit înaintea partidei cu Getafe, echipă venită fără Ciprian Marica, care este suspendat.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri