Sari la conținut
News Alert

FCSB în Grupele Europa League 2017. Când se joacă primul meci

FCSB în Grupele Europa League 2017. Formaţia FCSB va disputa primul meci din grupa G a Ligii Europa, în data de 14 septembrie, pe teren propriu, cu Viktoria Plzen. Echipa lui Nicolae Dică va încheia faza grupelor tot acasă, la 7 decembrie, cu FC Lugano, conform programului anunţat pe site-ul oficial al UEFA.

Programul complet al grupei G este următorul:

14 septembrie, ora 22.05: FCSB – Viktoria Plzen; Hapoel Beer-Sheva – FC Lugano;

28 septembrie, ora 20.00: FC Lugano – FCSB; Viktoria Plzen – Hapoel Beer-Sheva;

19 octombrie, ora 20.00: Hapoel Beer-Sheva – FCSB; FC Lugano – Viktoria Plzen;

2 noiembrie, ora 22.05: FCSB – Hapoel Beer-Sheva; Viktoria Plzen – FC Lugano;

23 noiembrie, ora 20.00: Viktoria Plzen – FCSB; FC Lugano – Hapoel Beer-Sheva;

7 decembrie, ora 22.05: FCSB – FC Lugano; Hapoel Beer-Sheva – Viktoria Plzen.

Nicolae Dică: O grupă echilibrată, în care toate echipele au şanse de calificare

Tehnicianul Nicolae Dică a declarat, vineri, că FCSB va evolua într-o grupă echilibrată în Liga Europa, din care toate echipele au şanse de calificare în faza următoare. Dică speră ca formaţia bucureşteană să aibă evoluţii bune şi apreciate de suporteri.

"Tragerea la sorţi ne-a adus o grupă echilibrată, în care toate echipele au şanse de calificare. Sperăm să avem evoluţii bune, să facem cât mai multe puncte, iar jocul nostru să fie pe placul suporterilor, pe care îi aşteptăm în număr mare alături de noi. Îi cunoaştem foarte bine pe cei de la Viktoria Plzen şi îi vom studia atent atât pe cei de la Hapoel Beer-Sheva, care sunt campionii Israelului, cât şi pe elveţienii de la Lugano", a afirmat Dică pentru steauafc.com.

Formaţia FCSB va evolua în grupa G alături de echipele Viktoria Plzen, Hapoel Beer-Sheva şi FC Lugano conform tragerii la sorţi de la Monaco.

Meciurile se dispută în perioada 14 septembrie - 7 decembrie.