Atletico Madrid - Olympique Marseille, în finala Europa League

Data publicării:
Atletico Madrid v Arsenal FC - UEFA Europa League Semi Final Second Leg
Foto: Guliver/GettyImages

Atletico Madrid și Olympique Marseille se vor duela în finala Ligii Europa, de pe 16 mai, ce va avea loc la Lyon. Cele două echipe au trecut joi seară de Arsenal, respectiv FC Salzburg.

Atletico Madrid v Arsenal FC - UEFA Europa League Semi Final Second Leg
Foto: Guliver/GettyImages

Atletico Madrid s-a calificat în finala Ligii Europa, după ce a învins-o în retur, cu scorul de 1-0, pe Arsenal. În tur, la Londra, scorul a fost 1-1.

Golul a fost marcat de Diego Costa, în minutul 45+2.

În cealălalt meci din semifinale, FC Salzburg a reuşit, după 90 de minute, acasă, să anuleze diferenţa cu care a pierdut ca la Marsilia, în partida cu Olympique, 2-0, astfel că partida a intrat în prelungiri. Speranțele austriecilor au fost distruse de golul venit în minutul 117, înscris de Rolando.

FC Salzburg a reuşit, după 90 de minute, acasă, să anuleze diferenţa cu care a pierdut la Marsilia. Au marcat Amadou Haidara, în minutul 53 şi Bouna Sarr, autogol, în minutul 65.

În prelungiri, arbitrul Seghei Karasev a dictat un corner pentru OM, după o fază la care reluările au arătat că ar fi trebuit acordată doar o repunere din colţul careului pentru gazde. A executat Payet, în minutul 117, iar Rolando a reluat plasat din voleu, în dreapta portarului Walke, aducând calificarea francezilor în finala Ligii Europa.

După acest gol, Haidara (Salzburg) a fost eliminat în minutul 119, după ce a primit al doilea cartonaş galben.

Finala Europa League dintre Atletico Madrid și Olympique Marseille va avea loc în data de 16 mai, la Lyon.

 

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri