VIDEO. Bătaie cu pumni, picioare și scaune în vestiarele CFR Cluj. Poliția a deschis dosar penal

Data actualizării: Data publicării:
cfr cluj bataie captura
Bătaie cu pumni, picioare și scaune în vestiarele CFR Cluj. Sursa: captură video

Bătaie în toată regula, aseară, în vestiarele CFR Cluj, după înfrângerea suferită în fața Stelei Roșii Belgrad, care i-a făcut pe români să rateze Europa League.

ACTUALIZARE 12.28 Poliția din Cluj Napoca a deschis un dosar penal în cazul bătăii generale de seara trecută, din birourile clubului de fotbal CFR Cluj. Una din persoanele implicate a făcut plângere la poliție.

 

Jurnaliștii Digi Sport scriu că în birourile clubului s-au împărțit pumni, picioare, ba chiar protagoniștii au aruncat cu scaune.

Bătaia ar fi început după ce juristul echipei și un fost angajat din staff s-ar fi luat la ceartă în tunel, imediat după fluierul de final, iar cei doi au continuat să se contreze într-un birou.

Bodyguarzii patronului Ioan Varga ar fi intervenit în dispută. Inclusiv câțiva sportivi sunt surprinși în imaginile apărute de la încăierarea generală.

Seara trecută, jurnaliștii Digi Sport au aflat că președintele și antrenorul CFR Cluj ar fi fost înlocuiți. Nu e clar dacă decizia a fost sau nu legată de conflictul violent.

Editor : M.B.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri