CFR Cluj, înfrângere dură în returul cu Young Boys Berna. Ardelenii vor juca în play off-ul Europa League

Data publicării:
Fază de joc din meciul Young Boys Berna CFR Cluj.
CFR Cluj a fost învinsă, în deplasare, de elvețienii de la Young Boys Berna. Foto: Profimedia

CFR Cluj a fost învinsă marți seara, în deplasare, în manșa a doua din cel de-al treilea tur preliminar al UEFA Champions League, de elvețienii de la Young Boys Berna, cu scorul de 3-1. Cu scorul general de 4-2, elvețienii s-au calificat în play off-ul Ligii Campionilor, scrie Mediafax.

CFR Cluj va evolua în play off-ul Europa League, unde urmează să întâlnească în dublă manșă echipa sârbă Steaua Roșie Belgrad, care a fost la rândul ei eliminată din Liga Campionilor de moldovenii de la Sheriff Tiraspol.

În debutul partidei, clujenii au primit un cadou nesperat, Omrani profitând de o eroare defensivă a elvețienilor, deschizând scorul, în minutul 4. Mateo Susic a fost la un pas de a majora scorul, însă șutul său a fost respins în corner de portarul advers.

Bucuria suporterilor ardeleni nu a durat nici 20 de minute. Jordan Siebatcheu a egalat din fața porții, lovind cu capul o minge centrată perfect de pe dreapta de Moumi Ngamaleu (1-1, min. 23). Peste doar 2 minute, același Moumi Ngamaleu a șutat puternic din marginea careului, învingându-l pe Arlauskis (2-1, min. 25).

Elvețienii au rămas în ofensivă și în minutul 42 Jordan Siebatcheu a făcut dubla, majorând la 3-1 scorul în favoarea celor de la Young Boys Berna.

Dominarea elvețienilor a continuat și după pauză, Meschack Elia șutând în bară, în minutul 48.

Puținele speranțe de a reveni în meci, ale ardelenilor, sunt năruite de Adi Păun, care în minutul 63 își procură al doilea cartonaș galben și își lasă echipa în inferioritate numerică.

Elvețienii au jucat ultima jumătate de oră cu singurul scop de conserva rezultatul, meciul terminându-se cu scorul de 3-1 și 4-2 la general.

Young Boys Berna se califică în play off-ul Ligii Campionilor, unde va juca împotriva celor de la Ferencvaros, în timp ce CFR Cluj se va lupta pentru un loc în grupele Europa League, cu Steaua Roșie Belgrad.

Editor : Liviu Cojan

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri