Ciprian Marica, după naturalizarea portughezului Mario Camora: „Eu sunt mai naționalist, îmi doresc români pentru România!”

Data publicării:
ciprian marica - facebook
Foto: Facebook Ciprian Marica

Ciprian Marica, fostul fotbalist care a făcut parte din naționala României, a comentat vineri naturalizarea jucătorului portughez Mario Camora, spunând că el este „mai naționalist” și nu este de acord cu astfel de metode pentru a aduce jucători în reprezentativa țării. Ar fi dispus, însă, la o excepție: doar dacă ar fi vorba despre Lionel Messi.

„Îmi susţin şi aici afirmaţia, eu sunt mai naţionalist, îmi doresc români pentru România. Altfel de ce mai chinuim echipele de club cu reguli neprofesioniste cu U21 şi cu juniori în teren, dacă noi ne gândim să naturalizăm jucători străini de 28-30 de ani? Repet, este părerea mea şi mi-o menţin. Poate fi schimbată doar dacă străinul în cauză ar fi Messi. Înţelegeţi voi la ce mă refer, la un jucător care sa facă diferenţa meci de meci, nu la plombe într-un joc sau altul. Eu am încredere în fotbalistul român. Şi în echipa naţională! Să le ţinem pumnii! Hai România!”, a scris fostul internaţional român, vineri, într-o postare pe Facebook.

„Nu-mi displace Camora, doar faptul că e capitanul echipei lui Dan Petrescu ar fi de ajuns să-i demonstreze valoarea”, mai spune Ciprian Marica.

„Eu am fost întrebat ce parere am despre naturalizarea unor străini pentru echipa natională, nu punctual despre Camora. Așa că răspunsul meu nu a fost despre Camora în mod special”, precizează fostul fotbalist, în prezent proprietar al clubului Farul Constanța.

Selecţionerul echipei naţionale de fotbal a României, Mirel Rădoi, a anunţat, joi, într-o conferinţă de presă, că este posibil să-l convoace la națională pe Mario Camora (33 de ani), fotbalist de origine portugheză care a dobândit miercuri oficial cetăţenia română.

Editare web: Luana Păvălucă

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri