Cristiano Ronaldo este anchetat pentru că a călătorit la iubita sa. Ce reguli a încălcat

Data publicării:
cristiano ronaldo georgina rodriguez
Cristiano Ronaldo și iubita sa, Georgina Rodriguez Foto: Guliver/GettyImages

Fotbalistul portughez Cristiano Ronaldo, vedeta lui Juventus Torino, este anchetat de poliţia italiană pentru presupusa încălcare a regulilor sanitare, transmite Agerpres.

Cristiano Ronaldă nu a fost inclus în lotul pentru meciul de miercuri cu SPAL Ferrara din Cupa Italiei, așa că a ales să meargă la Courmayeur, în regiunea Valle d'Aosta, ca să fie alături de prietena sa, Georgina Rodriguez, care-şi sărbătorea ziua de naştere. Această escapadă pe zăpadă nu este autorizată în Italia, unde cetăţenii nu pot părăsi o „zonă portocalie” în perioada pandemiei de Covid-19.

Potrivit ziarului La Stampa, Ronaldo şi Georgina Rodriguez au petrecut noaptea într-un hotel care oficial este închis. Sosit incognito, CR7 a fost trădat de publicarea pe reţelele de socializare a unui video cu prietena sa, un video şters repede, dar care a intrat în atenţia autorităţilor.

Conform regulilor sanitare în vigoare în Italia, atacantul nu avea dreptul să meargă în Valle d'Aosta, o regiune aflată în „zonă portocalie” la fel ca Piemontul. Există câteva excepţii la această regulă, precum călătoriile la o doua locuinţă sau din motive de serviciu.

Cotidianul La Repubblica notează că poliţia se ocupă de acest caz, iar Ronaldo şi prietena sa ar putea fi amendaţi.

Ronaldo a mai făcut obiectul unei polemici în luna octombrie, când a plecat în Portugalia deşi Juventus era în izolare după descoperirea a două cazuri pozitive. Ronaldo a fost apoi el însuşi testat pozitiv şi s-a întors în Italia pentru a petrece câteva săptămâni în izolare la domiciliu.

În acea perioadă, fotbalistul a stârnit o polemică în Italia, după ce a scris pe Instagram că testele PCR pentru depistarea coronavirusului „sunt de rahat”, înainte de a şterge postarea.

Juve, cu tânărul fundaş român Radu Drăguşin titular, a învins-o cu 4-0 pe SPAL Ferrara şi s-a calificat în semifinalele Cupei Italiei.

Editor : G.C.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri