Demitere la Dinamo: Gigi Mulţescu a fost înlocuit cu Flavius Stoican

Data publicării:
gigi multescu

Dinamo a avut un start slab de sezon. Cu Gigi Mulţescu pe bancă, echipa a acumulat doar nouă puncte în primele opt etape. Remiza 1-1 cu Petrolul i-a făcut pe şefii din Ştefan cel Mare să îşi piardă răbdarea.

A fost un rezultat de egalitate şi am conchis că e nevoie de un şoc la echipă. Ca urmare, l-am făcut”, a declarat omul de afaceri Ionuţ Negoiţă, acţionarul Dinamo.

Conducerea din Ştefan cel Mare i-a găsit repede şi înlocuitor lui Mulţescu: Flavius Stoican a fost promovat de la echipa a doua în funcţia de principal la Dinamo.

Sunt bucuros că am reuşit să fac acest pas. Mă pregătesc de acest lucru de când m-am lăsat de fotbal, dinainte să mă las chiar! Sper să le demonstrez oamenilor care au avut încredere în mine că nu s-au înşelat”, a spus Flavius Stoican.

Ionuţ Negoiţă şi-a argumentat decizia: „Ştie să comunice cu jucătorii şi am ajuns la concluzia că ar fi cea mai bună soluţie. Obiectivele rămân aceleaşi - locul 5 pe final de tur, locul 4 pe final de campionat”, a precizat finanţatorul Ionuţ Negoiţă.

Flavius Stoican a antrenat până acum numai în eşaloanele inferioare. Fostul fundaş are 36 de meciuri în tricoul lui Dinamo şi un singur gol marcat.Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri