FOTO. Sindicaliştii de la metrou au înfiinţat o academie de fotbal. Speră să-i descopere pe viitorii Hagi sau Mutu

Data publicării:
WhatsApp Image 2019-01-18 at 13.54.01

Sindicatul angajaţilor de la metrou a înfiinţat o academie de fotbal, împreună cu celebrul club Valencia din Spania. La inaugurare au venit mulţi jucători din Generaţia de Aur, printre care Belodedici şi Prunea, care speră că noua şcoală de talente va produce viitorii Hagi şi Mutu.

O fabrică de talente. Asta îşi doresc cei de la Sindicatul Liber din Metrou pentru copiii angajaţilor şi nu numai. Aşa că au înfiinţat Academia de fotbal USLM - Valencia Arena.

WhatsApp Image 2019-01-18 at 13.54.00 (1)
WhatsApp Image 2019-01-18 at 13.54.00 (1)

GALERIE FOTO 

Ion Rădoi - lider sindical USLM: „Putem astfel să aducem copiii la sport şi să-i adunăm de prin parcuri sau pe unde se mai împrăştie”.

În colaborare cu celebrul club de fotbal spaniol, Valencia, angajaţii metroului vor să descopere copii care să ajungă jucători de elită. Sindicaliştii au reuşit până acum să construiască două baze sportive şi nu vor să se oprească aici.

Ion Rădoi - lider de sindicat USLM: „Noi venim cu acest hotel care va fi refăcut şi va fi pentru cazarea celor din provincie şi celor care vor avea talentul necesar şi vor fi selectaţi şi cu baza sportivă, iar Valencia şi clubul Arena vin cu partea financiară”.

Gazonul noilor terenuri de fotbal a fost testat de fotbaliştii de aur ai României, care au jucat un meci amical cu angajaţii de la metrou.

Florin Prunea, Gheorghe Mulţescu, Dănuţ Lupu sunt doar câteva nume mari care sprijină tot ce înseamnă o şansă pentru copiii talentaţi.

Florin Prunea - fost fotbalist: „Cei de aici sunt de lăudat. Ce fac ei aici pentru sport este un lucru extraordinar”.

Din echipa de aur nu a lipsit celebrul fundaş Miodrag Belodedici, căruia parteneriatul încheiat de academia de fotbal a metroului cu Valencia i-a trezit amintiri plăcute. Fost jucător al clubului din Spania, Belodedici speră că noua academia va forma fotbalişti care să îi calce pe urme.

Miodrag Belodedici - fost jucător la Valencia: „Ar fi extraordinar dacă am mai vedea un român la Valencia, la Villareal. În Spania da”.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri