FRF anunță sancțiuni drastice după scandalul dintre FCSB și CFR Cluj

Data actualizării: Data publicării:
frf razvan burleanu

Scandalul dintre principalele pretendente la titlu se lasă cu urmări. FRF nu mai acceptă nicio ieşire în decor şi anunţă sancţiuni drastice.

Din sezonul viitor, se pregătesc sancţiuni drastice pentru toţi cei care fac declaraţii jignitoare. Anunţul a fost făcut chiar de preşedintele FRF, Răzvan Burleanu.

Răzvan Burleanu, preşedintele FRF: Unul dintre proiectele care vor fi pe ordinea de zi a primei ședințe de comisie de fotbal profesionist pe care o vom înființa în luna iunie va fi adoptarea unui cod etic. Acolo vom aplica și vom adopta sancțiuni foarte dure pentru toate derapajele care vor fi în tot spațiul fotbalistic.

Cel mai cunoscut scandal al acestui sezon le are protagoniste pe rivalele la titlu, FCSB şi CFR Cluj, care s-au chemat reciproc la Comisia de Disciplină. Ambele riscă depunctarea, iar campioana s-ar putea decide, din nou, la TAS.

Reporter: Finalul de sezon, și pe la comisii și pe teren?

Răzvan Burleanu, preşedinte FRF: În primul rând pe teren, pentru că acolo se va câștiga în mod cert titlul. Dacă una dintre deciziile comisiei nu va mulțumi unul dintre cluburi, există această posibilitate de a merge la TAS să-ți cauți dreptatea.

Sezonul trecut, FCSB a contestat titlul de campioană, câştigat de Viitorul, dar verdictul tribunalului de la Lausanne nu a fost favorabil pentru roş-albaştri.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri