Germania se teme de Ghana. Duel între frați, de la ora 22.00

Data publicării:
fratii boateng

Germania are o singură problema de efectiv înaintea meciului cu Ghana din această seară. Fundașul Borussiei Dortmund, Mats Hummels, este incert din cauza unei accidentari suferite în partida cu Portugalia. Nemții sunt conștienți de forța ghanezilor, chiar dacă africanii au debutat cu un eșec la Cupa Mondială.

„Africanii nu renunţă niciodată, luptă mereu până la capăt. Au jucători robuşti, care aleargă mult şi cred că vor continua să lupta până la sfârşit pentru ţara lor. Cred că vom avea mult de muncă. Nu va fi un meci uşor. Este bine, însă, că suntem pregătiţi pentru această confruntare”, a declarat mijlocașul naționalei germane, Sami Khedira.

De partea cealaltă, ghanezii îşi joacă una dintre ultimele şanse la calificare.

„Ambiţia mea să câştig fiecare meci. În fotbal, însă, există trei posibilităţi: câştigi, pierzi sau faci egal. Eu nu sunt genul care să mă gândesc la remiză. Întotdeauna am o poziţie pozitivă, atunci când vorbesc despre echipa mea”, spune antrenorul Ghanei, James Appiah.

Confruntarea Germania-Ghana înseamnă şi un duel între fraţii Boateng. Kevin Prince a ales să joace pentru ţara natală a tatălui său, în timp ce Jerome îmbracă tricoul reperezentativei lui Joachim Low.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri