Sari la conținut
News Alert

Gigi Becali: Arena Naţională e a Stelei pentru că o am pe fina primar

Finanţatorul FCSB, Gigi Becali, a declarat, joi, că Arena Naţională, cel mai mare stadion din România, este „Naţional Steaua Arena” şi aparţine echipei sale, pentru că fina lui, Gabriela Firea, este primarul Capitalei.

colaj firea becali

Foto: InquamPhotos

Steaua e atât de puternică acum, încât atunci când vii pe Naţional Steaua Arena, că aia e a Stelei, ai o singură problemă, să nu iei multe”, a spus Becali, la Pro X, moment în care din studio i s-a spus că stadionul e şi al lui Dinamo şi al altor echipe. „Nu e, că o am pe fina mea, care e primăriţă”, a replicat omul de afaceri.

Gigi Becali a spus că vor veni la meciul FCSB - Hapoel Beer Sheva reprezentanţi de la cinci cluburi din primele 15 grupări europene, pentru a-i urmări pe Denis Alibec, Dennis Man şi Florinel Coman.

Sunt trei cluburi care vin pentru Alibec şi mai sunt două cluburi care vin pentru Man şi Coman. Sunt scouteri, nu sunt directori sau preşedinţi. Le-am spus că Man şi Florinel Coman nu sunt de vânzare la această oră. Sunt cluburi mari, dintre primele 10-15 din Europa”, a precizat el.

Becali a spus că Alibec va fi titular în partida de joi, alături de Man, Coman, Budescu, Larie. La mijloc nu va evolua Nedelcu, ci Filip.

Va fi şi Coman, şi Man. Nu va fi Tănase, va fi Budescu. În apărare cred că va juca Larie. Dică a zis că e între Larie şi Momcilovici. La mijloc nu va juca Nedelcu, vor juca Pintilii şi Filip”, a afirmat Becali.

Partida FCSB - Hapoel Beer Sheva, din cadrul etapei a patra a Grupei G a Ligii Europa, se va disputa, joi, de la ora 22.05, pe Arena Naţională, şi va fi transmis în direct de Pro TV şi Telekom Sport.

Pe aceeași temă