Liga I: Ceahlăul Piatra Neamţ a învins Oţelul Galaţi

Data publicării:
ceahlaul

Ceahlăul Piatra Neamţ a avut prima şansă în meciul cu Oţelul Galaţi, dar căpitanul Bojan Golubovic nu l-a putut învinge pe Ionuţ Boşneag. 

Elevii lui Ionuţ Badea au ripostat prin Gabriel Giurgiu, dar mijlocaşul Oţelului nu a nimerit poarta lui Bojan Jovic. În finalul reprizei, Daniel Stana şi-a încercat norocul de la distanţă, dar nu a nimerit poarta.

În debutul părţii a doua, Golubovici a reuşit un gol spectaculos, cu capul, dar reluările au arătat bosniacul se afla în poziţie afară din joc.

Intrat în prima repriză în locul accidentatului Emil Jula, Adrian Gheorghiu a reuşit să dubleze avantajul băieţilor lui Vasile Miriuţă, cu un şut din colţule careului de 16 metri. (

Scăpat singur spre poartă, Marian Constantinescu a ratat şi el cadrul porţii, iar meciul s-a încheiat cu victoria nemţenilor.

Practic am făcut cadou 3 puncte, 3 puncte importante, contra unei echipe ambițioase”, a declarat după meci Ionuț Badea, antrenorul echipei Oțelul Galați.

Nu am fost agresivi, dar sincer să fiu, mi-a crescut inima de bucurie când i-am văzut la pauză cum se mobilizează în cabină și am știut că îi batem în repriza a doua, pentru că s-au mobilizat între ei senzațional jucătorii la pauză”, a spus, la rândul său, antrenorul Ceahlăului, Vasile Miriuță.

Cel puţin pentru câteva ore, Ceahlăul a urcat pe poziţia secundă în clasamentul Ligii întâi.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri