LIGA I. FC Vaslui – Dinamo 1-1. Remiză echitabilă

Data publicării:
vaslui dinamo

Foto: Digi Sport

Golul gazdelor a fost marcat de Antal, în minutul 44, din penalty, iar pentru Dinamo a înscris Ţucudean, în minutul 76.

De remarcat că centralul Marius Avram nu a acordat niciun cartonaş în această partidă, fapt extrem de rar întâlnit în Liga I.

Au jucat echipele:

FC Vaslui: Cerniauskas - Ortiz, Celeban, Prahici (Pătulea '82), Muşat - Caue, Madson - Antal, Sânmărtean, Viveiros (Popovici '63) - Temwanjera. Antrenor: Liviu Ciobotariu.

Dinamo: Bălgrădean - Rus, Luchin, Grigore, Filip - Boubacar (Şerban '46), Thicot (Lazăr '70), C. Munteanu (J. Thomas '57) - Curtean, Ţucudean, Rotariu. Antrenor: Flavius Stoican.

Arbitri: Marius Avram (central) - Dragoş Iliescu, Daniel Mitruţi (asistenţi) - Dragoş Istrate (rezervă).

După meci, antrenorul dinamovist Flavius Stoican, a declarat că elevii săi nu ar fi meritat să piardă, după felul în care au jucat în repriza secundă.

"Cred că în a doua repriză am controlat în totalitate jocul, era nemeritat dacă nu marcam. Nu ştiu dacă a fost sau nu penalty şi chiar dacă a fost nu comentez. Sunt convins că o să se analizeze pe ei înşişi, rămâne de văzut dacă au fost sau nu fazele bine acordate", a spus Stoican.

La rândul său, Liviu Ciobotariu, antrenorul Vasluiului, s-a declarat mulţumit de punctul câştigat de echipa sa.

"Prima repriză ne-a aparţinut, am avut situaţii de a marca, însă repriza a doua şi în special finalul a aparţinut lui Dinamo. Nu avem ce face, trebuie să ne mulţumim cu acest punct. Am făcut greşeli mari în defensivă. Este clar că rezultatul nu mă mulţumeşte, dar în condiţiile date este bun şi un punct. Ne doream foarte mult să încheiem acest an cu o victorie. Păcat, pentru că am avut o serie de meciuri bune, eram pe un drum ascendent. Însă cei de la Dinamo în a doua repriză au fost mai buni decât noi", a spus Ciobotariu.   

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri