LIGA I. Petrolul – Gloria Bistriţa 4-0. Ploieştenii au urcat pe locul doi

Data publicării:
s21 petrolul gloria beta 130413 new-60512

Gloria Bistriţa a fost victimă sigură la Ploieşti. „Lupii galbeni” i-au asediat pe oamenii lui Nicolae Manea şi au deschis scorul prin francezul Florent Sauvadet, în minutul 23. Jucătorul din Hexagon a participat şi la a doua reuşit a gazdelor, în minutul 34, când l-a găsit ideal pe Bokila, iar golgeterul prahovenilor a trimis mingea în poarta lui Dolha. 

Petrolul a continuat recitalul în repriza secundă. După exact o oră de joc, tânărul Vlad Morar a prins un şut de zile mari, la care Dolha nu a avut replică. Scorul a devenit 3-0, însă petroliştii nu s-au oprit aici. În minutul 71, bolivianul Mojica a înscris primul său gol la Ploieşti, din penalty şi a stabilit ezultatul final.

Au jucat echipele:

Petrolul: Bornescu - Alcenat (Naziri '73), Geraldo Alves, Yamissi, Grecu - Mustivar, Mojica - Renan, Cristescu, Sauvadet (Morar '53) - Bokila (Romario '65). Antrenor: Cosmin Contra

Gloria: Dolha - Stancu, Kanon, Hlinca (Oprea '80), Ţîrcă - Pouye - R. Radu, Enescu, Cubilla (Berceanu '46), Chiţu (Pop '63) - Antonache. Antrenor: Nicolae Manea.

Cartonaş galben: Hlinca '41

Arbitri: Marian Balaci (central) - Marius Nicoară, Florin Neacşu (asistenţi) - George Rădulescu (rezervă).

La meci au asistat aproximativ 10.000 de spectatori.

Înainte de începerea partidei, pe ecranele de la stadionul din Ploieşti a avut loc un moment dedicat emblematicului Ilie Oană, de la moartea căruia se vor împlini 20 de ani la 27 aprilie.

De asemenea, înaintea jocului s-a ţinut un moment de reculegere în memoria lui Alexandru Fronea, component al "generaţiei de aur" a echipei Petrolul, care a încetat din viaţă miercuri, la vârsta de 79 de ani.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri