LIGA I. Petrolul Ploieşti – FC Braşov 0-0. Raportul barelor: 3-1 pentru gazde

Data publicării:
petrolul-1

Petrolul a făcut un nou pas greşit în campionat. După remiza cu PanduriiLIGA I Petrolul Ploiesti FC Brasov 0-0 Raportul barelor 3-1 pent , din etapa trecută, „lupii galbeni” n-au reuşit să se impună acasă nici împotriva Braşovului.

Cosmin Contra şi-a menajat mai mulţi titulari pentru returul cu Vitesse, din turul trei preliminar al Europa League, operând nu mai puţin de şase schimbări faţă de echipa care a remizat joi, cu Vitesse Arnheim, scor 1-1.

Gicu Grozav a fost din nou în centrul atenţiei. Servit perfect de Priso, atacantul a şutat pe lângă minge. Bara i-a salvat apoi pe braşoveni, la şutul lui Camara. „Lupii galbeni” puteau primi şi ei gol, dar Madeira a irosit o şansă excelentă. Până la pauză, Petrolul a mai trecut o dată pe lângă deschiderea scorului: Cristi Ionescu a scos mingea de pe linia porţii.

În repriza a doua, după ce braşoveanul Mateiu a ţintit şi el bara, Geraldo a fost la un pas de autogol, iar Grozav i-a scos din nou peri albi lui Cosmin Contra. Mustivar a tras în bară, mingea a ajuns la Grozav, care a luftat incredibil. Suporterii şi-au pierdut şi ei răbdarea şi l-au huiduit pe jucător în momentul schimbării.

Ghinioanele au continuat pentru Petrolul: lobul lui Boudjemaa a lovit transversala, iar meciul s-a încheiat la egalitate, 0-0.

Au jucat echipele:

Petrolul Ploieşti: Pecanha - Achim, Manasse, Geraldo, Guillherme - Mustivar, De Lucas - Priso, Teixeira (Dore '57), Grozav (Boudjemaa '69) - Camara (Hamza '57). Antrenor: Cosmin Contra

FC Braşov: Marinescu - Străuţ, Oltean, Machado, Ionescu (Păun '78) - D. Santos - Vagner, Mateiu, B. Madeira, Tătar (Serginho '80) - Fonseca (Danquah '72). Antrenor: Adrian Szabo

Cartonaşe galbene: Geraldo '45, Camara '52 / Străuţ '43, Danquah '90+3

Meciul a fost arbitrat de Marius Bocăneală, ajutat de Szabo Gero şi Marius Marchidanu. Rezervă a fost Cristina Dorcioman.

La meci au asistat aproximativ 8.500 de spectatori.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri