Sari la conținut
News Alert

Mircea Lucescu și-a luat „la revedere” de la Șahtior. Cadou special din partea lui Ahmetov

Reputatul tehnician român s-a întâlnit cu Rinat Ahmetov, finanțatorul „minerilor”, iar acesta i-a oferit în dar, în semn de recunoștință, un tricou al lui Șahtior inscripționat cu numărul 573. Numărul reprezintă exact partidele în care gruparea din Donețk l-a avut pe Lucescu la timonă. 

„Suntem într-o situație foarte dificilă. Ultimii doi ani au fost foarte grei, mai ales că am fost nevoiți să jucăm în altă parte, să ne antrenăm în alt loc decât al nostru, dar ne-am adaptat.

Mister este o persoană extrem de ambițioasă. Știu că își dorește mereu un singur lucru și anume să fie mereu învingător. Știu că inima lui va rămâne mereu alături de Sahtior, dar acum el are nevoie de o nouă provocare. Una e să joci în fața unor tribune goale și altceva să evoluezi cu stadionul plin. Are 70 de ani, dar Mister se simte mult mai tânăr. Și arată mult mai tânăr și decât mine”, a spus Ahmetov.

Și Mircea Lucescu a ținut să transmită un speach, chiar dacă a fost destul de scurt.

„Pentru mine, președintele clubului, Rinat Ahmetov, a fost mai mult decât un președinte. Mi-a devenit un foarte bun prieten”, a spus Lucescu.