Prima finalistă a Ligii Campionilor și eroul unei calificări cu emoții

Data actualizării: Data publicării:
Real Madrid v Bayern Muenchen - UEFA Champions League Semi Final Second Leg
Karim Benzema FOTO: Guliver/Getty Images

Real Madrid s-a calificat cu emoții în finala UEFA Champions League.  Echipa lui Zinedine Zidane ajunge pentru a treia oară consecutiv în finala Ligii Campionilor, după ce a remizat, marţi, pe teren propriu, scor 2-2 (1-1), cu Bayern Munchen, în manşa a doua a semifinalelor. În tur, Real Madrid câştigase la Munchen, cu 2-1.

Real Madrid v Bayern Muenchen - UEFA Champions League Semi Final Second Leg
Karim Benzema FOTO: Guliver/Getty Images

Karim Benzema a fost eroul lui Real în returul semifinalei de UEFA Champions League cu Bayern Munchen, dar spaniolii au început duelul cu stângul. Marcatorul golului german din tur, Kimmich, a deschis scorul în debutul partidei (minutul 3) A urmat centrarea lui Marcelo pentru Benzema și scorul era 1-1 din minutul 11. Până la pauză nu s-a mai înscris, chiar dacă ambele echipe au avut ocazii - Lewandowski, Muller și James au ratat în aceeași fază, iar la poarta cealaltă, Sergio Ramos a trimis în plasa laterală. 
Repriză secundă a adus desprinderea gazdelor, după numai 20 de secunde. Benzema a marcat al doilea gol în urma unei greşeli incredibile a lui Tolisso şi a portarului Ulreich, care a gafat incredibil și astfel Benzema a făcut dubla.

Cristiano Ronaldo putea rezolva calificarea în minutul 54, însă a irosit o şansă imensă, iar Bayern a revenit în joc cu golul lui James Rodriguez. Jucătorul madrilenilor, împrumutat la campioana Germaniei, a refuzat să se bucure... 

Detalii despre desfășurarea partidei, aici.

Real Madrid a câştigat de 12 ori trofeul Ligii Campionilor.

Miercuri, va fi cunoscută şi a doua finalistă, după întâlnirea AS Roma - Liverpool (scor 5-2, în tur, pentru englezi).

Finala va fi la Kiev, la 26 mai.

(text: News.ro)

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri