Video Scandal după Cupa Mondială. Președintele federației spaniole a sărutat pe buze o jucătoare la decernarea trofeului

Data actualizării: Data publicării:
Rubiales sărută o fotbalistă
Foto: Captură video Twitter

Președintele Federației de Fotbal Spaniole, Luis Rubiales, a provocat o controversă uriașă și a fost criticat aspru după ce a fost filmat sărutându-o pe buze pe fotbalista Jenni Hermoso, imediat după victoria cu 1-0 a naționalei Spaniei împotriva Angliei, în finala Campionatului Mondial de Fotbal feminin de la Sydney, relatează The Guardian.

Setarile tale privind cookie-urile nu permit afisarea continutul din aceasta sectiune. Poti actualiza setarile modulelor coookie direct din browser sau de aici – e nevoie sa accepti cookie-urile social media

În imaginile video surprinse la CM, Rubiales poate fi văzut îmbrățișând-o pe Hermoso, după care o prinde de cap cu ambele mâini și o sărută pe buze. Imaginile au ajuns pe rețelele sociale unde au produs o revoltă uriașă, mai ales după ce Hermoso a spus pe un livestream, ulterior, că „nu i-a făcut nicio plăcere”.

În comentariile ulterioare pe care le-a transmis presei, fotbalista și-a clarificat poziția, spunând că a fost un „gest natural de afecțiune”.

„A fost un gest total spontan și mutual datorită bucuriei imense pe care o aduce câștigarea Cupei Mondiale. Președintele și cu mine avem o relație grozavă, comportamentul său față de noi toate a fost extraordinar și a fost gest natural de afecțiune și mulțumire”, a spus ea, ulterior.

Rubiales a reacționat și el, ulterior, spunând pentru Radio Marca ca a fost un „neimportant gest de afecțiune” și a respins acuzațiile de comportament inadecvat.

Pe rețelele sociale, prezentatoarea TV Claudya Carolina a spus că gestul lui Rubiales a fost „excesiv”. În imaginile video cu sărbătoarea victoriei, Rubiales mai apare sărutându-le pe obraz pe celelalte jucătoare sau îmbrățișându-le.

Editor : Adrian Dumitru

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri