Steaua-Gaz Metan Mediaș: 2-2. Primele puncte pierdute de Steaua în acest sezon

Data publicării:
steaua gaz metan

Lucrurile s-au complicat şi mai tare pentru echipa lui Laurenţiu Reghecampf pentru că Jordan Robertson a transformat impecabil o lovitură liberă din marginea careului. Atacantul englez şi-a scos tricoul în semn de bucurie şi a văzut al doilea avertisment din partea arbitrului Sebastian Colţescu.

În superioritate numerică, steliştii au început să atace şi au irosit prima mare ocazie la şutul lui Paul Pârvulescu. Bucureştenii au încheiat repriza în atac şi Gabriel Iancu a trimis cu capul în plasa laterală la centrarea lui Andrei Prepeliţă.

În repriza secundă, a ratat şi Mihai Costea, după o acţiune bună a lui Paul Pârvulescu. Gabriel Iancu a irosit şi el două ocazii bune la poarta lui Milos Buchta.

Golul stelist a venit însă din partea cui se aştepta mai puţin - Lucian Filip a trimis o bombă în poarta gazdelor. Mijlocaşul stelist a devenit eroul echipei sale, după ce a înscris şi golul egalizator, cu mai puţin de zece minute.

Dan Romana fost apoi faultat în careul oaspeţilor, dar Colţescu nu a vrut să dicteze penalty. În schimb, arbitrul a restabilit egalitatea numerică în ultimele secunde, după ce l-a eliminat şi pe Pârvulescu.

Au fost primele puncte pierdute de Steaua în acest sezon, în timp ce Gaz Metan Mediaş ratează victoria pentru al treilea meci consecutiv.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri