Sari la conținut
News Alert

Steaua - Rosenborg 0-3. Roș-albaștrii au nevoie de o minune pentru calificarea în grupele Europa League

 

Actualizare 23.00. Steaua este ca şi eliminată din cupele europene, după 0-3 pe teren propriu cu Rosenborg, şi riscă să rateze grupele pentru prima dată după 11 sezoane.


Staff-ul Stelei a pregătit în cele mai mici detalii primul meci cu Rosenborg din playoff-ul Champions League. Suspendat de UEFA, Rădoi nu va sta pe bancă. Pedrazzini şi Dică le vor da indicaţii jucătorilor aflaţi pe teren. Rădoi a avut forţa să facă haz de necaz la antrenamentul oficial.

Director sportiv, da?!”, le-a spus Rădoi jurnaliștilor.

Massimo Pedrazzini, antrenor Steaua: Faptul că nu poate să fie pe bancă nu poate fi un minus pentru echipă. Poate fi un plus, ca să motiveze mai bine băieții. Dacă avem nevoie de o comunicare, distanța nu e prea mare de la noi până la tribună, nu este nicio problemă.

Jucătorii sunt şi ei motivaţi s-o învingă pe Rosenborg. Adi Popa era în galeria Stelei acum 10 ani, când norvegienii îi eliminau pe roş-albaştrii.

Adi Popa: Atunci n-am avut amintiri prea plăcute, acum sperăm să întoarcem istoria și să ne calificăm noi.

Massimo Pedrazzini, antrenor Steaua: Avem posibilitatea să dovedim că lipsa de rezultate pe care am avut-o până acum nu e lipsa de atitudine, nu este lipsa de joc, nu e lipsa de concentrare.

Steaua va putea conta în meciul cu Rosenborg pe Nicuşor Stanciu şi Alcenat, ambii refăcuţi după accidentări. În schimb, Varela şi Breveeld sunt suspendaţi.