Tătăruşanu, printre cei care au donat pentru continuarea căutării avionului în care se afla Sala

Data publicării:
ciprian-tatarusanu-fb

Portarul echipei FC Nantes, Ciprian Tătăruşanu, a donat 500 de euro în fondul pentru continuarea căutării avionului în care se afla Emiliano Sala, dispărut la începutul săptămânii. Tătăruşanu a făcut donaţia sâmbătă, pe platforma GoFundMe, scrie News.ro.

Până în prezent, au contribuit 4.274 de persoane de persoane şi s-au donat 322.732 de euro.

Cea mai mare donaţie, de 30.010 euro, este pe numele lui Kylian Mbappe. A doua donaţie ca valoare este cea de 20.000 de euro a lui Adrien Rabiot. Sport Cover a donat 20.000 de euro, iar Dimitri Payet 10.000 de euro. Au făcut donaţii şi sindicatele UNFP şi FIFPro – câte 5.000 de euro.

Căutările pentru găsirea avionului care îl transporta pe Emiliano Sala, dispărut, luni seară, între Nantes şi Cardiff, au fost reluate sâmbătă dimineaţă.

Fondurile strânse prin platforma GoFundMe au permis echipei conduse de David Mearns, specializat în acest tip de misiuni, să demareze din nou căutările.

Aparatul de zbor Piper PA-46 Malibu a dispărut luni. La bord se aflau jucătorul achiziţionat de Cardiff City dela Nantes cu 15 milioane de lire sterline şi pilotul Dave Ibbotson.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri