FOTO. Simona Halep a ajuns la Cluj, alături de Martina Hingis

Data actualizării: Data publicării:
simona halep
Foto: Facebook/Emil Boc

Simona Halep a ajuns la Cluj, pentru meciurile de tenis pe care România le va disputa în fața Elveției, la Fed Cup. La Cluj a ajuns și Martina Hingis, câștigătoarea a 25 de trofee Grand Slam la simplu, dublu și dublu mixt, ea fiind antrenorarea echipei Elveției.

Setarile tale privind cookie-urile nu permit afisarea continutul din aceasta sectiune. Poti actualiza setarile modulelor coookie direct din browser sau de aici – e nevoie sa accepti cookie-urile social media

Simona Halep a fost întâmpinată pe aeroport de primarul orașului, Emil Boc, care i-a înmânat un buchet de flori. „Premiera inedită în istoria orașului nostru: actualul lider mondial, Simona Halep, și fostul lider mondial, Martina Hingis, au ajuns la Cluj-Napoca!

Martina Hingis este antrenorul actual al echipei Elveției și a sosit în orașul nostru pentru meciul de tenis România - Elveția, din cadrul Fed Cup, pentru accederea în Grupa Mondială!

Simona Halep va juca pentru Naționala României în meciul cu Elveția, alături de Irina Begu, Sorana Cîrstea și Mihaela Buzărnescu. Meciul va avea loc sâmbătă și duminică, în Sala Polivalentă din Cluj-Napoca!”, a scris Boc pe Facebook.

Martina Hingis a avut numai cuvinte de laudă la adresa Simonei Halep și spune că sportiva are mari șanse să câștige anul acesta primul său trofeu de Grand Slam, la French Open. 

"Este deja prima şi ştie cum să câştige meciurile. A câştigat turnee mari deja , a ajuns în finală la Roland Garros. E cea mai bună şansă pe care o are. Dacă vrea să câştige un Grand Slam o poate face la Paris", a declarat Martina Hingis despre Simona Halep.

 

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri