Calificare cu mari emoții. CSM Bucureşti - Krim Ljubljana 28-26

Data actualizării: Data publicării:
csm digisport

CSM Bucureşti a câştigat partida jucată acasă cu Krim Ljubljana, cu 28-26. Nu a fost un meci lipsit de emoţii. Campioana Europei avea neapărat nevoie de victorie ca să se califice în faza următoare a competiţiei. CSM s-a desprins cu greutate în prima repriză şi a avut un moment de cădere la începutul celei de a doua, când a fost condusă cu două goluri.

csm digisport

Foto: digisport.ro

CSM Bucureşti a reuşit o nouă seară magică şi a învins-o pe Krim, la Bucureşti, scor 28-26. Campioanele Europei au făcut un meci foarte bun şi s-au calificat matematic în sferturile Ligii Campionilor, cu un meci rămas de jucat în grupe.

ACTUALIZARE 21:30. Final de meci şi victorie pentru CSM Bucureşti. Deţinătoarea trofeului Ligii Campionilor la handbal feminim se califică în sferturile de finală ale competiţiei.

ACTUALIZARE 21:15. Condusă cu 22-20 în minutul 45 al meciului, campioana Europei revine în avantaj, prin golurile înscrise de Martin, după ce Torstensson egalase. Cu 10 minute înainte de încheierea partidei, scorul era 24-22 pentru CSM Bucureşti.

ACTUALIZARE 21:00. Primul gol al celei de a doua reprize a fost marcat de Aurelia Brădeanu, iar distanţa dintre CSM şi Krim a crescut la 3 goluri.

ACTUALIZARE 20:40. CSM conduce la pauză cu 14-11.

ACTUALIZARE 20:30. Cu mai puţin de 10 minute înainte de finalul primei reprize, CSM Bucureşti conducea cu 11-9. Antrenorul campioanei deţinătoarei trofeului Ligii Campionilor a cerut time-out.

 

MAI MULTE INFORMAŢII AICI


 

O victorie le asigură handbalistelor de la CSM calificarea în sferturile Ligii Campionilor, scrie digisport.ro. Campioanele Europei vor cu orice preţ să-şi apere trofeul.

„Cunosc jucătoarele foarte bine pentru că am jucat de multe ori împotriva lor şi sper că vom câştiga, a prefaţat partida Majda Mehmedovic, completată de Jelena Grubisic: Nu ne e frică de nicio echipă, ci doar de noi. Vom încerca să creştem de la meci la meci şi să dăm totul. Ştiu că putem juca mai bine de atât. Sper ca lucrurile să fie ca anul trecut, că vom reuşi să ajungem în Final Four şi că ne putem apăra trofeul cucerit anul trecut.

CSM București vine după eşecul din deplasare cu Larvik, scor 33-35. Înainte de meciul cu Krim, echipa antrenată de Aurelian Roşca se află pe locul 4 în grupa a doua principală, cu un punct peste formaţia din Slovenia.

Clasament, grupa principală 2:

1. Gyor 11 puncte
2. Larvik 10 p. (+ un joc)
3. Midtjylland 8 p.
4. CSM București 7 p. (+ un joc)
5. Krim 6 p.
6. Esbjerg 2 p.

Primele patru clasate în cele două grupe principale se vor califica în faza sferturilor de finală, care se vor juca în dublă manşă eliminatorie, între 7-16 aprilie, pentru „biletele” din Final Four, programat la Budapesta, în 6-7 mai.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri