Marca: Cristiano Ronaldo e la un pas să devină cel mai bine plătit sportiv din lume, încasând 207 milioane de dolari pe an

Data publicării:
Cristiano Ronaldo
Cristiano Ronaldo FOTO: Profimedia Images

Cristiano Ronaldo poate deveni cel mai bine plătit sportiv din lume, fiind aproape să semneze un contract uriaș cu un club din Arabia Saudită, scrie Insider, care citează publicația sportivă spaniolă Marca.

Fotbalistul portughez ar fi la un pas să semneze un contact pe 2 ani și 6 luni cu clubul Al Nassr din Arabia Saudită, urmând să fie plătit cu 207 milioane de dolari pe an.

Ronaldo, în vârstă de 37 de ani, este în acest moment liber de contract, după despărțirea de Manchester United la finalul lunii noiembrie.

Potrivit Marca, Al Nassr, echipă care a câștigat de 9 ori liga profesionistă din Arabia Saudită, i-a oferit contractul care l-ar face cel mai bine plătit sportiv din lume.

În prezent, potrivit Forbes, doar doi alți sportivi câștigă peste 100 de milioane de dolari pe an: baschetbalistul LeBron James (122 milioane) și fotbalistul Lionel Messi (124 milioane). Sumele includ și contractele de publicitate. În prezent, Ronaldo este pe locul trei, cu 115 milioane de dolari pe an.

Contractul lui Cristiano Ronaldo cu Manchester United s-a încheiat brusc la finalul lunii noiembrie, după ce fotbalistul portughez a criticat dur clubul și pe antrenorul Erik ten Hag.

În cazul în care contractul cu clubul saudit nu s-ar concretiza, Ronaldo este așteptat în primă ligă nord-americană. "I-am avut pe David Beckham și Zlatan Ibrahimovic, însă cu siguranță am fi interesați de cineva ca Ronaldo", a declarat săptămâna trecută Jef Agoos, un fost internaținal SUA și oficial MLS (Major League Socces).

Editor : V.M.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri