Mărturia unui oficial din fotbal despre experiența din pușcărie: „În prima zi, mi-au dat 4 prezervative și 4 pungi cu vaselină”

Data publicării:
Sandro Rosell
FOTO: Guliver/ Getty Images

Sandro Rosell, 56 de ani, fost președinte la al clubului de fotbal FC Barcelona între 2010 și 2014, a vorbit într-un interviu acordat Mundo Deportivo despre experiența pe care a avut-o în închisoare.

Sandro Rosell a stat după gratii 643 de zile, după ce a fost acuzat de fraudă și spălare de bani. A fost încarcerat în așteptarea procesului, dar a fost achitat. Acum, în urma experienței traumatizante, el cere despăgubiri de 10 milioane de euro.

„Din prima zi îmi amintesc că ne-au dat patru prezervative și patru punguțe cu vaselină. M-am îngrijorat puțin... Toate zilele au fost grele, pentru că venea avocatul și-mi spunea că mi-a fost refuzată eliberarea condiționată fără justificare”, a declarat Rosell.

Avocatul său ar fi cerut eliberarea condiționată de 13 ori, însă toate solicitările au fost respinse.

„În pușcărie e atât de rău, iar singurătatea este de neimaginat, încât legi prietenii pe care afară nu le-ai putea lega. Mai păstrez legătura cu unii dintre deținuți, cei care acum sunt liberi. În închisoare miroase a ciment și rânced. Cel mai mult mi-a lipsit o îmbrățișare puternică de la cineva care mă iubește”, a mai spus în interviu Rosell.

Rosell a fost eliberat eliberat din închisoare pe 24 aprilie 2019. A fost președinte la Barcelona între 2010 și 2014 și este cel care s-a ocupat de transferul brazilianului Neymar are i-a atras și auzația de spălare e bani.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri