Ministrul Sportului: Nu e momentul oportun pentru reluarea competiţiilor

Data publicării:
La Sfantu Gheorghe se desfasoara meciul de fotbal intre echipele Sepsi OSK vs Dinamo Bucuresti, contand pentru play out-ul Ligii 1 Betano, desfasurat pe Stadionul Muncipal, Sgantu Gheorghe , luni 30 aprilie 2018. Inquam Photos/ Sandor Manases
Foto: Inquam Photos/ Sandor Manases

Ministrul Tineretului şi Sportului spune că nu este momentul oportun pentru reluarea competițiilor sportive, chiar dacă înțelege nerăbdarea sportivilor.

"Tuturor ne e greu, înţeleg nerăbdarea unora pentru reluarea competiţiilor sportive, dar trebuie să fim cumpătaţi, trebuie să avem răbdare şi să acţionăm cu prudenţă. Să nu aveţi cumva impresia că sportul este un domeniu aparte, că este cumva ferit de această pandemie a coronavirusului. Toate aceste competiţii pe care noi ni le dorim reluate, dar nu este momentul oportun, vă spun sincer, noi lucrăm la acest scenariu, care să descrie şi faza de pregătire, şi faza de competiţii, nu pot începe fără un cadru legal bine definit", a declarat ministrul Ionuț Stroe, potrivit Agerpres.

În acest moment toate competiţiile sportive din România sunt suspendate din cauza pandemiei de COVID-19, ministrul Stroe fiind adeptul repornirii treptate a activităţii sportive, idee lansată şi la reuniunea miniştrilor de sport din ţările Uniunii Europene de săptămâna trecută.

Editor: B.P.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri