Moartea lui Diego Maradona e ţinută secretă faţă de fostul său antrenor, Carlos Bilardo, grav bolnav

Data actualizării: Data publicării:
Carlos Bilardo, fostul antrenor al Argentinei şi al lui Maradona, alături de Diego Maradona, la o conferinţă de presă din 2008
Carlos Bilardo şi Diego Maradona. Foto: Profimedia Images

Moartea lui Diego Maradona este în continuare ţinută secretă faţă de Carlos Bilardo, fostul antrenor cu care Argentina, condusă de Maradona, a câştigat Campionatul Mondial de fotbal în 1986. Bilardo, în vârstă de 82 de ani, suferă de tulburări neurologice, iar familia sa doreşte în acest fel să-i păstreze sănătatea extrem de fragilă, informează Agerpres.

„Nu pot să-i spun că a murit Diego”, a explicat Jorge Bilardo, fratele lui Carlos, care era pentru Maradona „ca un tată”.

Carlos Bilardo a afirmat în mai multe interviuri că Diego este „fiul pe care nu l-a avut”.

Fostul selecţioner, în vârstă de 82 de ani, suferă de tulburări neurologice. El locuieşte într-un apartament din Buenos Aires unde este îngrijit de infirmieri care nu-l lasă să se uite la televizor.

„Infirmiera ştia deja că dacă se întâmplă asta, trebuie să stingă televizorul. Aşa a făcut, spunându-i că au tăiat cablul”, a explicat Jorge Bilardo.

Cu Carlos Bilardo selecţioner, Argentina a câştigat Mondialul din 1986 şi a jucat finala celui din 1990, ghidată din teren de Maradona.

Editor : M.L.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri