Starul de fotbal american Damar Hamlin este în stare critică după ce s-a prăbușit brusc în timpul unui meci din Liga Națională

Data publicării:
Damar Hamlin
Starul de fotbal american Damar Hamlin este în stare critică după ce s-a prăbușit brusc în timpul unui meci din Liga Națională. FOTO: Profimedia Images

Starul de fotbal american Damar Hamlin este în stare critică după ce s-a prăbușit în timpul unui meci din Liga Națională de Fotbal american, aflat în prime-time, scrie BBC.

Jucătorul echipei Buffalo Bills, în vârstă de 24 de ani, a căzut la pământ după ce s-a ciocnit cu un adversar în timpul primului sfert al meciului cu Cincinnati Bengals.

El a primit îngrijiri medicale pe teren timp de peste 30 de minute înainte de a fi dus la un spital local.

Meciul a fost suspendat aproximativ o oră după incident.

Jordon Rooney, reprezentantul lui Hamlin, a scris pe Twitter că semnele vitale ale acestuia au fost restabilite și că sportivului i se fac analize.

Accidentarea lui Hamlin a venit după un contact cu un adversar, casca acestuia lovindu-l pe Hamlin în piept. După ce inițial s-a ridicat în picioare, el a căzut apoi pe spate.

Oficialii medicali l-au resuscitat pe Hamlin pe teren timp de mai bine de 10 minute și i-au oferit oxigen în timp ce acesta a plecat pe o targă.

Editor : G.M.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri