Adversare de temut pentru Simona Halep, la turneul din Dubai. Începe luni și e transmis de Digi Sport

Data actualizării: Data publicării:
2019 Australian Open - Day 8
Foto: GettyImages

Simona Halep, locul 3 WTA şi cap de serie numărul 1, a fost învinsă, cu scorul de 3-6, 6-4, 6-3, de belgianca Elise Mertens, locul 21 WTA, în finala turneului de categorie Premier de la Doha. Luni însă, începe turneul de la Dubai, unde jucătoarea din Constanța va fi de asemenea prezentă și va fi cap de serie 3. Acolo, Simona va avea de înfruntat nume grele din circuitul feminin chiar din turul al treilea.

Citiți și: 

Simona Halep a explicat ce i s-a întâmplat în meciul cu Elise Mertens. Promite că se va reface pentru turneul de la Dubai

Simona Halep, locul 3 mondial şi cap de serie numărul 3, va evolua direct în turul doi la turneul de la Dubai, cu premii de aproape 3 milioane de euro, cu învingătoarea din meciul dintre Eugenie Bouchard şi Vera Lapko.

Canadianca Bouchard este beneficiara unui wild card şi locul 80 mondial, iar Vera Lapko din Belarus ocupă locul 60 WTA.

Pe partea Simonei de tablou se află adversare puternice. Sunt prezente Naomi Osaka, locul 1 WTA, Garbine Muguruza, Dayana Yastremska, noua revelație a circuitului feminin, Donna Vekic și Elina Svitolina.

Halep ar putea să o întâlnească în turul al treilea chiar pe Elise Mertens. Dacă trece de belgiancă, ar putea da de Wonziacki sau Sabalenka.

Dacă ajunge în semifinale, Simona Halep s-ar putea duela cu Petra Kvitova, Karolina Pliskova, Angelique Kerber sau Kiki Bertens.

Pe tabloul principal la Dubai se află şi Mihaela Buzărnescu, locul 29 mondial, care va juca în runda inaugurală cu Sofia Kenin, din SUA, locul 37 mondial. Miki se află pe partea de tablou a lui Kiki Bertens şi a Petrei Kvitova.

Turneul de la Dubai este de categorie Premier 5.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri