Când va avea loc meciul Simona Halep – Karolina Pliskova, ultimul din programul de joi de la Miami Open 2019

Data actualizării: Data publicării:
simona halep
Foto: Guliver/Getty Images

Meciul Simona Halep – Karolina Pliskova, contând pentru semifinalele Miami Open, va avea loc în noaptea de joi spre vineri, nu înainte de ora 03.00 AM, conform programului anunţat de organizatori. Confruntarea va fi ultima din programul zilei de joi şi de va desfăşura pe terenul central, Stadium.

simona halep
Anul trecut, Simona Halep a ajuns până în turul al treilea la competiţia din Florida, când a fost învinsă de poloneza Agnieszka Radwanska. Foto: Guliver/GettyImages

De la ora 19.00, pe Stadium va avea loc cealaltă semifinală de simplu feminin, Anett Kontaveit (Estonia, cap de serie 21) – Ashleigh Barty (Australia, cap de serie 12).

CITEȘTE ȘI: Cați bani ar putea câștiga Simona Halep dacă o învinge pe Karolina Pliskova în semifinalele Miami Open 2019 

Acest meci va fi urmat de două confruntări de pe tabloul de simplu masculin de la Miami, Denis Shapovalov (Canada), cap de serie 20 – Frances Tiafoe (SUA), cap de serie 28, nu înainte de ora 21.00, şi Kevin Anderson (Africa de Sud), cap de serie 6 – Roger Federer (Elveţia), favorit 4, nu înainte de 01.00 (ora locală 19.00).

Apoi, nu înainte de la ora locală 21.00 (03.00, ora României), va avea loc meciul dintre Halep, numărul 3 mondial şi favorită 2, şi jucătoarea cehă Karolina Pliskova, locul 7 WTA şi favorită 5. Dacă o va învinge pe Pliskova, Halep va reveni pe primul loc WTA.

CITEȘTE ȘI: Cu cine ar putea juca Simona Halep finala de la Miami Open 2019 

Simona Halep şi Karolina Pliskova au mai fost adversare de nouă ori, iar românca a câştigat şapte din aceste confruntări. Ultima dată, cele două sportive s-au întâlnit în Cupa Federaţiei, când câştigătoare a fost Halep.

Anul trecut, Simona Halep a ajuns până în turul al treilea la competiţia din Florida, când a fost învinsă de poloneza Agnieszka Radwanska, scor 3-6, 6-2, 6-3.

Jucătoarea română a obţinut cel mai bun rezultat la Miami în 2015, când a fost eliminată în semifinale de Serena Williams.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri