Digi Sport transmite în exclusivitate turneul WTA Dubai

Data publicării:
WTA Dubai 2021

Digi Sport va transmite în direct și în exclusivitate turneul WTA Dubai, în perioada 7 – 13 martie 2021.

Patricia Țig și-a anunțat prezența la Dubai și se află pe tabloul principal, iar România este bine reprezentată și în calificări. Sorana Cîrstea, Irina Begu, Ana Bogdan, Monica Niculescu și Jaqueline Cristian vor lupta pentru a intra pe tabloul principal de la Dubai.

Simona Halep, care era principala favorită la Dubai și campioană în 2020, s-a retras în ultimul moment. Ocupanta locului 3 WTA își continuă perioada de pauză după circuitul australian și este posibil să participe la Turneul de la Miami, în perioada 22 martie - 4 aprilie. Din competiția din Emirate s-au mai retras și Ashleigh Barty și Naomi Osaka, primele două jucătoare din ierarhia WTA.

Totusi, organizatorii au anunțat un entry list foarte puternic, cu 4 jucătoare din primele 10 prezente pe tabloul principal. Elina Svitolina rămâne astfel favorită numărul 1, știută fiind preferința ei pentru suprafețele de joc dure, cum este și cea din Dubai. Lista capilor de serie este completată de Karolina Pliskova, Aryna Sabalenka și Petra Kvitova.

Turneul este de categorie WTA 1000 și, in acest an, beneficiază de un fond de premiere în valoare de peste 1,8 milioane de dolari. Competiția se va desfășura fără spectatori în tribune.

Mai multe informații despre turneu puteți afla sâmbătă, 6 martie, de la ora 12:00, pe Digi Sport 2, la emisiunea Așii Tenisului, de la realizatorul Gabriel Morariu și invitații săi.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri