După ce a fost hărțuită de un fan, Emma Răducanu vrea să se mute din casa părinților într-un „complex închis ultra-securizat”

Data publicării:
Emma Răducanu ține în mâini un trofeu și răde.
După ce a fost hărțuită de un fan, Emma Răducanu vrea să se mute din casa părinților într-un „complex închis ultra-securizat”. Foto: Profimedia

Jucătoarea britanică de tenis Emma Răducanu locuiește în prezent încă în casa părinților ei din sudul Londrei, dar britanica este în căutarea unei noi case sigure, după coșmarul pe care l-a avut cu un hărțuitor, care i-a dat târcoale casei.

Relatările vin de la ziarele din Marea Britanie, care scriu că jucătoarea britanică este în căutarea unei case departe de oraș, ea fiind în căutarea unui complex închis ultra-securizat la țară. Prețurile unor astfel de case ajung până la 15 milioane de lire sterline, dar Răducanu este hotărâtă să facă mutarea, pentru că nu se mai simte în siguranță în fosta ei locuință.

Răducanu a avut o ascensiune rapidă spre statutul de celebritate de primă mână după ce a triumfat la US Open în septembrie, iar de atunci a fost invitată să fie ambasador pentru o serie de mărci de lux.

Răducanu este în căutarea unui complex care să dispună de securitate de ultimă generație, precum și de un teren de tenis. Se presupune că adolescenta își va invita și părinții să locuiască cu ea.

Decizia vine după ce fostul șofer de livrări de la Amazon, Amrit Magar, în vârstă de 35 de ani, din Edgware, nordul Londrei, a fost găsit vinovat de hărțuirea vedetei și va fi condamnat luna aceasta, potrivit Mediafax.

O sursă citată de presa britanică a declarat: „Ea va opta pentru o locuință cu sisteme de supraveghere și de securitate și are gărzi de corp care s-ar putea muta la ea. De asemenea, este probabil că își va invita părinții să împartă noua casă”.

Editor : Liviu Cojan

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri