Lumea tenisului se înclină în faţa Simonei Halep: Jos pălăria!

Data actualizării: Data publicării:
Simona Halep
Foto: Guliver/Getty Images

Jucătoarea Casey Dellacqua s-a declarat încântată de finala Australian Open, câştigată sâmbătă de Caroline Wozniacki în faţa Simonei Halep, ea notând, într-un mesaj postat pe Twitter, că daneza a meritat trofeul şi că românca a făcut un turneu fantastic.

Simona Halep
FOTO: Getty Images

“Ce finală! Uau!!! Felicitări, Caroline Wozniacki, a meritat aşteptarea pentru a obţine primul tău trofeu WTA, este binemeritat. Şi jos pălăria, Simona Halep, ce turneu fantastic…”, a scris jucătoarea australiană.

Franţuzoaica Marion Bartoli consideră că Halep şi Wozniacki au fost în finală două “luptătoare incredibile”. “Cred că a fost una dintre cele mai bune finale feminine pe care le-am văzut vreodată. Luptătoare incredibile pe teren în această seară. Sunt foarte tristă că una a trebuit să piardă, pentru că amândouă au fost mai mult decât UIMITOARE”.

Căpitanul nejucător al echipei Marii Britanii de Cupa Federaţiei, Anne Keothavong, a scris, tot pe Twitter, că este sigură că Simona Halep va câştiga în curând un Grand Slam. “Finală incredibilă. Jos pălăria ambelor jucătoare. Foarte bucuroasă pentru Wozniacki şi sunt sigură că nu va trece prea mult până când şi o vom vedea şi pe Halep câştigând un Grand Slam”, a scris fosta jucătoare de tenis, care a fost anul trecut la Mamaia, la întâlnirea cu România, marcată de incidente.

Fosta jucătoare americană de tenis Jill Craybas a declarat, sâmbătă, după finala Australian Open, pierdută de Simona Halep în faţa danezei Caroline Wozniacki, că românca va mai avea şansa de a obţine un trofeu de Grand Slam şi cu siguranţă va reuşi să îl câştige.

"Caroline a meritat victoria, datorită consecvenţei sale şi pentru că a muncit din greu. Însă cred că Halep va avea din nou şansa ei. Este o competitoare dură şi cu siguranţă va ridica deasupra capului un astfel de trofeu", a afirmat Craybas, conform bbc.com.

Fostul sportiv Boris Becker a reacţionat pe reţelele de socializare după finala turneului Australian Open, el notând că Simona Halep şi Caroline Wozniacki merită tot respectul din lume.

“Ce meci!!! Caroline Wozniacki v Simona Halep… ambele jucătoare merită tot respectul din lume, însă e momentul Carolinei Wozniacki să strălucească”, a scris Becker pe Twitter.

"Nu aş putea fi mai fericit pentru Caroline Wozniacki. Bucură-te de momentul tău. Vreau acel moment pentru Simona Halep. Vine...", a scris fostul tenismen american Andy Roddick.

Şi Martina Navratilova a scris pe Twitter după finala de la Melbourne. Ea le-a felicitat pe Halep şi Wozniacki pentru prestaţiile lor curajoase: “Felicitări Carolinei Wozniacki şi Simonei Halep pentru prestaţiile curajoase din această seară. Bun venit în clubul câştigătorilor turneelor majore, Caro, şi din nou pe primul loc”.

Conchita Martinez le-a mulţumit celor două finaliste pentru o “luptă extraordinară”. “Ce finală la Australian Open… Mulţumesc Simona Halep şi Caroline Wozniacki pentru această luptă extraordinară. Felicitări amândurora”.

Sursa: News.ro

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri