Serena Williams se califică fără probleme în semifinalele Rogers Cup 2019

Data actualizării: Data publicării:
serena williams naomi osaka 2019
Foto: Guliver/Getty Images

Serena Williams, nr. 10 WTA, a obținut victoria fără probleme în fața mult mai tinerei Naomi Osaka, nr. 2 WTA, în sferturile de finală de la Rogers Cup 2019, iar americanca devine al treilea nume care intră în careul de ași al turneului de la Toronto. 

Cu o Naomi Osaka (21 de ani) probabil ceva mai relaxată la gândul că de luni redevine nr. 1 mondial, după eliminarea Karolinei Pliskova de către Bianca Andreescu, experimentata Serena Williams (37 de ani) a câștigat partida după o oră și 18 minute, la capătul a două seturi pe care și le-a adjudecat cu 6-3, respectiv 6-4.

Aceasta a fost a treia întâlnire din cariera lui Naomi Osaka cu idolul ei din copilărie, Serena Williams. În precedentele două întâlniri, ambele în 2018, japoneza reușise să câștige, ultima dată chiar în finala de la US Open.

Setarile tale privind cookie-urile nu permit afisarea continutul din aceasta sectiune. Poti actualiza setarile modulelor coookie direct din browser sau de aici – e nevoie sa accepti cookie-urile social media

Fostul lider mondial Serena Williams, finalistă la Wimbledon anul acesta, unde a fost învinsă de Simona Halep, ajunge în a doua sa semifinală de turneu în 2019.

Ultimul nume care mai rămâne de aflat pentru configurarea semifinalelor de la Rogers Cup urma să fie decis în partida dintre Simona Halep și Marie Bouzkova. Dacă va câștiga Simona Halep, se va întâlni în semifinale cu Serena Williams, ceea ce ar însemna o reeditare a finalei de la Wimbledon de luna trecută. 

Cealaltă semifinală de la Rogers Cup 2019 este o confruntare a tinereții: Bianca Andreescu, 19 ani, o întâlnește pe americanca Sofia Kenin, 20 de ani. Amândouă au fost surprizele turneului din Canada și au eliminat nume grele ale tenisului mondial.

Redactor: Luana Păvălucă

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri