Simona Halep s-a retras de la turneul din Qatar

Data actualizării: Data publicării:
simona halep
Foto: GettyImages

Simona Halep a decis să se retragă de la turneul din Doha, anunţă WTA Insider. Motivul nu este cunoscut încă, însă absenţa româncei poate fi pusă pe seama programului încărcat pe care îl are.

Setarile tale privind cookie-urile nu permit afisarea continutul din aceasta sectiune. Poti actualiza setarile modulelor coookie direct din browser sau de aici – e nevoie sa accepti cookie-urile social media

Sâmbătă de la ora 17:00 Simona Halep va juca finala turneului de la Dubai, contra sportivei Elena Rybakina din Kazahstan.

Anul trecut, Simona Halep a ajuns până în finala turneului de la Doha, dar a fost învinsă de belgianca Elise Mertens. Astfel, Simona Halep va pierde 305 puncte în clasamentul WTA.

Statutul Simonei, de favorită 2 a competiției din Qatar, a fost luat de Aryna Sabalenka. Ea va intra în competiţie direct în turul secund, unde o va întâlni pe învingătoarea din partida Anett Kontaveit-Anastasija Sevastova.

România rămâne cu o singură reprezentantă la turneul din Doha, Sorana Cîrstea, care o va întâlni în prima rundă chiar pe adversara Simonei Halep din finala de la Dubai, kazaha Elena Rybakina.

La turneul Premier 5 de la Doha vor participa şase jucătoare din primele 10 ale lumii. Liderul mondial Ashleigh Barty revine în circuit, după accidentarea care nu i-a permis să evolueze la Dubai, scrie Mediafax.

Turneul Qatar Open este transmis în perioada 24-29 februarie în direct de Digi Sport și poate fi urmărit și prin aplicația Digi Online.

Editare web: Luana Păvălucă

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri