VIDEO. Cum au fost surprinși Halep și Cahill, după înfrângerea din sferturi de la Madrid. Simona, relaxată și cu zâmbetul pe buze, după eliminare

Data publicării:
Untitled

Simona Halep se află în cel mai bun moment al carierei ei. Este în formă, ocupă numărul 1 în topul WTA și speră la un trofeu de Grand Slam anul acesta.

Cu ajutorul echipei de antrenori și preparatori, dar și cu aportul unui terapeut, atitudinea Simonei Halep s-a îmbunătățit considerabil. În aceste condiții, o înfrângere nu mai este un capăt de lume, ci un episod din care poți învăța și progresa.

„Am început meciul foarte bine. Am jucat un meci foarte prost, la 2-0, am greşit nişte mingi uşoare, am făcut şi o dublă greşeală. A reintrat în meci. A dat numai linii, numai neţuri, m-a demoralizat un pic, dar e meritul ei, a jucat foarte bine azi. Nu spun că am jucat la nivelul meu maxim”, a spus Halep după eşecul cu Pliskova.

Este atitudinea pe care Darren Cahill o și dorește de la eleva lui. De altfel, cei doi s-au relaxat după înfrângerea din sferturi urmărind meciul dintre argentinianul Juan Martin del Potro şi sârbul Dusan Lajovic, câștigat de sârb, cu scorul de 3-6, 6-4, 7-6.

Setarile tale privind cookie-urile nu permit afisarea continutul din aceasta sectiune. Poti actualiza setarile modulelor coookie direct din browser sau de aici – e nevoie sa accepti cookie-urile social media

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri