Tânăr fără permis, reținut de polițiști pentru că a furat o mașină, s-a plimbat cu ea și a înapoiat-o stricată. Cum a fost prins

Data publicării:
cheie masina
Credit foto: Guliver/Getty Images

Un tânăr de 20 de ani din Bihor și-a petrecut noaptea în arest pentru că a furat mașina unui constătean. După ce a condus fără permis pe ulițele și pe dealurile comunei Șuncuiuș, hoțul și amicul său au lăsat autoturismul de unde l-au luat, doar că stricat, scrie eBihoreanul. Proprietarul mașinii a anunțat poliția, care i-a prins pe cei doi făptași pe baza imaginilor suprinse de camerele de supraveghere din comună.

Incidentul a avut loc în noaptea de vineri spre sâmbătă, pe raza comunei Șuncuiuș, județul Bihor. Mașina fusese lăsată de proprietar în fața casei, cu cheile în contact.

În jurul orei 01:00, împreună cu un alt tânăr de 19 ani, băiatul de 20 de ani a luat maşina din faţa casei și au pornit la plimbare pe străzile din Șuncuiuș, fără a avea permis de conducere.

Cei doi au ajuns chiar şi pe dealurile din comună, iar când s-au plictisit au lăsat maşina în faţa casei proprietarului, însă cu baia de ulei spartă şi cu motorul avariat, scrie sursa citată.

Când și-a găsit dimineață mașina stricată, proprietarul a sunat la poliție. Cei doi tineri au fost identificaţi, după ce poliţiştii au urmărit imaginile de pe camerele de supraveghere din localitate.

"Miercuri, 12 iulie 2023, poliţiştii Secţiei nr. 1 de Poliţie Rurală Borod au dispus reţinerea, pentru 24 de ore, în Centrul de Reţinere şi Arestare Preventivă al Inspectoratului de Poliţie Judeţean Bihor faţă de un tânăr de 20 ani, din comuna Şuncuiuş, judeţul Bihor, pentru comiterea infracţiunilor de furt în scop de folosinţă, distrugere din culpă şi conducere fără permis", au transmis, joi, reprezentanții IPJ Bihor.

Polițiștii continuă cercetările sub supravegherea unui procuror din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Aleşd.

Editor : Izabela Zaharia

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri