Un autobuz cu turiști din România s-a ciocnit cu un camion pe o șosea din Bulgaria. Cel puțin 10 răniți

Data actualizării: Data publicării:
accident bulgaria
Un autobuz românesc a fost implicat într-un accident în Bulgaria. Foto: Captură video Digi24

Un autobuz care transporta turişti din România a fost implicat, marți, într-un accident în Bulgaria, relatează publicația Novinite. 10 persoane au fost transportate la spital, o femeie de 62 de ani este în stare gravă.

Alexandra Dinu, jurnalist Digi24: „Bilanțul este de 10 victime, vorbim de șase bărbați și patru femei, care au fost deja transportați la spital, cea mai tânără persoană transportată la spital are 18 ani, iar cel mai în vârstă 63. O femeie de 62 de ani este în stare gravă și urmează să fie operată. Medicii spun că viața acesteia nu este în pericol. Alte nouă persoane care se aflau în autocar au diferite răni printre care și tăieturi”. 

Autobuzul plin cu turiști a intrat în coliziune cu un camion din Turcia pe șoseaua Ruse din Bulgaria. Incidentul a avut loc în jurul prânzului, între satul Volovo și orașul Borovo.

Potrivit poliţiei, autocarul înmatriculat în România era condus de un şofer în vârstă de 36 de ani şi se deplasa în direcţia Biala. Într-o curbă la stânga, a derapat şi a acroşat lateral un camion turcesc, condus de un bărbat de 50 de ani, care se deplasa din sens opus spre Ruse. După coliziune, autocarul a ieşit de pe carosabil, relatează postul public de radio BNR.

La fața locului au fost trimise echipe de poliție, pompieri și salvatori.

Zece persoane au fost rănite în accident, inclusiv persoane cu nume greceşti şi ruseşti, notează BNR. Toţi au fost transportaţi cu răni uşoare la Spitalul Kanev din Ruse. Printre cei răniţi se află şi şoferul autocarului.

Celelalte persoane, cu răni mai uşoare, au fost examinate la faţa locului.

Traficul în zonă a fost deviat.

Acesta este deja al doilea accident pe drumul Ruse-Biala din acest an. Cu o zi înainte, un şofer turc a murit după ce a derapat şi a fost aruncat din maşină.

 

Editor : C.L.B.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri