Video Un bărbat a produs haos în traficul din Galați. A agresat o șoferiță, a alergat printr-o intersecție și a lovit cu pumnii o Ambulanță

Data actualizării: Data publicării:
barbat agresiv galati

Un bărbat de 31 de ani din Galați a produs haos în trafic, marți seară, într-un sens giratoriu din Galați. Mai întâi, el a devenit agresiv față de o șoferiță, s-a urcat apoi pe o mașină, iar ulterior a alergat prin intersecție, îngreunând traficul. Un echipaj de Ambulanță ar fi încercat să îl calmeze, dar individul a lovit cu pumnii și picioarele interiorul autospecialei. Jandarmii au reușit să îl imobilizeze, iar cazul a fost preluat acum de polițiști.

Incidentul a avut loc marți după-amiază, într-un sens giratoriu de la ieșirea din municipiul Galați. Totul ar fi pornit de la o neînțelegere în trafic, anunță Inspectoratul Județean de Jandarmi Galați.

"Marți, 13 decembrie, în jurul orei 17:00, în urma unui apel făcut la dispeceratul unității, un echipaj de jandarmerie aflat în misiune de menținere a ordinii publice pe raza municipiului Galați a fost direcționat în strada Brăilei, la ieșire din municipiu, către Tecuci, întrucât o persoană a sesizat că un bărbat este violent față de o participantă la trafic, iar în momentul apelului acesta s-a urcat pe un vehicul și a început să țipe, după care a alergat prin sensul giratoriu, iar traficul rutier se desfășoară cu greutate", se arată în comunicatul trimis de IJJ Galați.

Ajunși la locul solicitării, jandarmii s-au întâlnit și cu un echipaj de Ambulanță. Șoferul autospecialei le-a spus că ar fi încercat să îl calmeze pe bărbat, însă acesta a început să lovească cu pumnii și picioarele interiorul Salvării.

"Jandarmii au solicitat în sprijin și prezența unui echipaj de poliție, pentru dirijarea traficului rutier în zonă și efectuarea verificărilor legale. Persoana în cauză a fost imobilizată de către jandarmi și condusă la spitalul de urgență pentru prelevarea probelor biologice, ulterior fiind transportat la spitalul de psihiatrie pentru acordarea de îngrijiri medicale", au transmis reprezentanții Jandarmeriei.

Polițiștii au preluat cercetările în acest caz. 

Editor : Izabela Zaharia

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri