Un nou record pe Aeroportul Internațional Cluj: peste 13.400 de pasageri într-o singură zi. "Este cea mai bună lună din istorie!"

Data publicării:
aeroportul international cluj exterior
Aeroportul din Cluj-Napoca a fost inaugurat în aprilie 1932. Sursa foto: Facebook / Aeroportul Internațional Avram Iancu Cluj

August este luna recordurilor pe Aeroportul Internațional "Avram Iancu" Cluj. Mai bine de 350.000 de pasageri au fost înregistrați acolo și, în premieră absolută, într-o singură zi - pe 7 august - au fost transportați peste 13.400 de pasageri. De altfel, în urmă cu nici două săptămâni, Aeroportul Internațional Cluj a atins, pentru a cincea oară în istoria sa de 90 de ani, pragul de două milioane de pasageri. "Este cea mai bună lună din istorie!", transmit reprezentanții aeroportului clujean.

Inaugurat în aprilie 1932, Aeroportul Internațional "Avram Iancu" înregistrează, luna aceasta, record după record.

"Până în prezent, luna august este cea mai bună lună din istoria de peste 90 de ani a aeroportului clujean, cu peste 350.000 de pasageri înregistaţi, iar în 7 august 2023 am avut parte de o premieră absolută, odată cu recordul de 13.454 pasageri transportaţi de pe aeroport într-o singură zi", transmit reprezentanții Aeroportului Internațional "Avram Iancu" Cluj pe rețelele sociale.

Tot în august, pe data de 17, aeroportul din Cluj-Napoca a atins, pentru a cincea oară în istoria sa, pragul de 2 milioane de pasageri înregistrați într-un an calendaristic, iar momentul a fost sărbătorit cu mare fast.

"Dorim să mulţumim tuturor pasagerilor, colaboratorilor, partenerilor şi întregii echipe a aeroportului pentru contribuţia deosebită pentru acest nou record şi ne pregătim spre finalul anului pentru premiera absolută când Aeroportul Internațional Avram Iancu Cluj va depăşi pragul de peste 3 milioane de pasageri transportaţi în anul 2023", estimează reprezentanții aeroportului.

Rețeaua de rute a Aeroportul Internațional Cluj oferă, în prezent, peste 45 de destinații regulate spre peste 20 de țări din Europa și Orientul Mijlociu, precum și zboruri charter spre cele mai importante destinații turistice ale sezonului.

Editor : Izabela Zaharia

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri