Un politist local din Sibiu a fost lovit de o mașină, în timp ce dirija traficul. Agentul este în stare gravă

Data publicării:
accident politist local ranit
Polițistul local dirija traficul pe un drum cu risc crescut de inundații, când a fost lovit în plin de un șofer. Sursa foto: Ora de Sibiu

Un polițist local din Cisnădie luptă pentru viața lui, după ce a fost, marți seara, victima unui accident rutier. Bărbatul dirija traficul într-o zonă cu risc crescut de inundații, când a fost lovit în plin de un șofer, cetățean străin. În urma impactului, polițistul a ajuns în stare gravă la spital, unde a fost operat de urgență, scrie Ora de Sibiu.

Accidentul a avut loc marți seara, pe DJ 106C, în zona Stației de Pompare Apă Cisnădie.

"Din primele cercetări efectuate a rezultat că, în timp ce conducea un autoturism dinspre Cisnădie spre Sibiu, un bărbat în vârstă 55 de ani, cetățean străin, din cauze care urmează a se stabili, a pierdut controlul direcției de deplasare, a virat brusc stânga și a lovit un agent de poliție din cadrul Poliției Locale Cisnădie care dirija traficul într-o zonă cu risc de inundație pe carosabil, zonă totodată balizată și semnalizată corespunzător. Autoturismul s-a oprit în afara părții carosabile, pe partea stângă a sensului de mers" au transmis reprezentanii IPJ Sibiu.

În urma impactului, polițistul local, în vârstă de 38 de ani, a fost grav rănit. Era inconștient, a fost intubat și transport de urgență la Spitalul Județean Sibiu, spun reprezentanții ISU Sibiu.

"La Unitatea de Primiri Urgențe a Spitalului Clinic Județean de Urgență Sibiu a fost adus un bărbat în vârstă de 38 de ani, cu numeroase traumatisme, printre care traumatism cranio-cerebral major, fracturi costale și craniene, hematom subdural și hemotorax. Pacientul a fost internat pe secția Neurochirurgie, a fost operat de urgență, iar la momentul acesta se află la Anestezie și Terapie Intensivă, intubat, în stare gravă", a transmis purtătorul de cuvânt al Spitalului Județean de Urgență Sibiu, Cristina Bălău.

Polițiștii fac cercetări pentru a stabili circumstanțele în care a avut loc accidentul. 

Editor : Izabela Zaharia

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri