Un șofer a fost prins cu două permise de conducere false la intrarea în România. Ce a pățit

Data publicării:
Vama Moravita 01

Un tânăr din Albania a fost prins cu două permise de conducere false, în care apărea numele lui. Bărbatul a vrut să intre în România, duminică, prin Vama Moravița, din județul Timiș. La controlul de frontieră a prezentat, însă, un permis fals. În urma verificărilor asupra autoturismului, oamenii legii au descoperit și cel de-al doilea document falsificat, lucru care i-a adus două dosare penale, scrie Tion.ro.

Bărbatul de 23 de ani se afla la volanul unui autoturism înmatriculat în Marea Britanie. În Vama Moravița, când să intre în Rommânia, șoferului i s-au cerut documentele la control.

"Colegii care au efectuat controlul documentelor i-au solicitat bărbatului și permisul de conducere. În urma verificărilor efectuate, au constatat că permisul prezentat la control, cu însemnele autorităților albaneze, nu este un document autentic, întrucât nu îndeplinește condițiile de formă și de fond ale unuia autentic", au transmis, pentru sursa citată, reprezentanții Poliției de Frontieră.

A urma apoi controlul asupra autoturismului. Nu mică le-a fost mirarea oamenilor legii când au dat peste un al doilea permis de conducere fals, de această dată cu însemnele din Marea Britanie.

Pentru fapta lui, bărbatul s-a ales cu două dosare penale pentru uz de fals, fals material în înscrisuri oficiale, dar și pentru conducere fără permis.

 

Editor : Izabela Zaharia

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri