Un șofer din Arad a fost amendat pentru că și-a vopsit și inscripționat mașina, ca să semene cu una de poliție

Data publicării:
masina vopsita politie
Sursa foto: Facebook / Arad Traffic

Un bărbat din Arad a fost amendat de polițiști, după ce a fost prins în trafic la volanul unei mașini vopsite și inscripționate cu textul "Police". Pentru fapta sa, oamenii legii i-au reținut șoferului și certificatul și plăcuțele de înmatriculare ale mașinii.

Mașina, vopsită cu albastru și roșu și cuvântul "Police" inscripționat pe ea, a fost văzută în trafic joi dimineața, pe o stradă din Arad. Polițiștii l-au tras pe dreapta pe șofer și i-au cerut actele la control.

"În dimineaţa zilei de 1 februarie 2024, poliţiştii Biroului Rutier au oprit pentru control, un autoturism care se deplasa pe Calea Radnei, din municipiu. Din verificări a reieşit că autoturismul, condus de un bărbat de 53 de ani, din Arad, nu avea menţionată, în certificatul de înmatriculare, culoarea reală a autovehiculului", au transmis reprezentanţii IPJ Arad.

Din acest motiv, spun polițiștii, șoferul a fost amendat cu 990 de lei. În plus, atât certificatul, cât şi plăcuţelor de înmatriculare ale mașinii i-au fost reținute, până la intrarea în legalitate.

Editor : Izabela Zaharia

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri